Schilderwerken

Binnen- & buiten schilderwerk

Ik streef ernaar om mijn klanten volledig tevreden te stellen met hun verse schilderwerk.

Elk detail wordt zorgvuldig en nauwkeurig afgewerkt, zodat u lang kunt genieten van het perfecte eindresultaat, met behulp van de beste en meest duurzame producten op de markt.

Of het nu gaat om interieur- of buitenschilderwerk, ik werk alleen met professionele en gerenommeerde A-merken, om het beste uit uw nieuwe schilderwerk te halen.

Bekijk mijn projecten voor inspiratie of volg mij op sociale media om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, kleuren en projecten.

Kaleien

Bij mijn kalei techniek wordt een kalkpleister (mortel) aangebracht op zowel binnen- als buitenmuren, voornamelijk op bakstenen muren, voor een authentieke afwerking met zichtbare kleurnuances.

Ik beschik over de nodige kennis en ervaring om de schoonheid van de oude kalei techniek volledig tot zijn recht te laten komen.

Vraag gerust enkele stalen aan, zodat u het prachtige eindresultaat zelf kan ervaren.

Kalkverven / kalktechnieken

Kalkverf is een ecologisch verantwoorde verf met een unieke authentieke uitstraling.

Door de manier van aanbrengen kunnen diverse effecten worden gecreëerd, zoals streperig of een wolkeffect.

Kalkverf bevat bovendien veel meer kleurnuances dan reguliere muurverf, waardoor het perfect past in een landelijke stijl.

Schildertechnieken / kleurpatine

Ik ben gespecialiseerd in diverse schilders technieken, zoals het creëren van patines, krijtverf effecten op meubels en de Altamira verftechniek met meerkleuren effect.

Heeft u een idee of voorbeeld in gedachten?

Laat het mij weten, ik kan het voor u mogelijk maken!

Airless spuitwerk

Bij het spuiten van verf wordt de verf onder verhoogde druk (90 tot 130 bar) verneveld, waardoor een superstrak en glad eindresultaat ontstaat.

Het tempo van werken ligt hierbij 50% hoger dan bij het gebruik van een rol, wat vooral interessant en kosteneffectief is bij nieuwbouwprojecten of leegstaande ruimtes die snel moeten worden afgewerkt.

Ik heb de voorkeur om ruimtes te spuiten die zo goed als leeg zijn.

Behangwerk

Ik bied een uitgebreid assortiment aan behangpapieren, van effen renovatievlies tot decoratieve tekeningen, fotobehang, muurposters en zelfs 3D behang.

Ik sta klaar om al uw behangwerk vakkundig en professioneel uit te voeren.

Tijdens onze werkzaamheden streven wij naar een zo stofvrij mogelijke werkomgeving, dit om de gezondheid van zowel u en mezelf te waarborgen.

Om dit te bereiken werken wij met schuurmachines van Festool die gekoppeld zijn aan een stofzuiger, waardoor we gedurende de hele werkdag schoon en stofvrij kunnen werken.

Een geweldige oplossing voor een gezonde en hygiënische werkomgeving.