Deco Technieken

Stucco Puro

Deze techniek past volledig binnen de traditionele lijn van Italiaanse stuctechnieken, waarmee het effect van een gladde marmeren wand wordt gecreëerd. Een dergelijke glanspleister blijft vandaag de dag nog steeds zeer gewild en bewijst telkens opnieuw zijn tijdloze klasse.

Stucco Puro is een strakke en stijlvolle wandafwerking die perfect past in zowel een minimalistische woning met afwerkingen in beton of inox als in een landelijke omgeving met hout, leder en linnen.

Stucco Puro heeft een levendig uiterlijk, met mooie tintschakeringen, vooral in diepe en donkere kleuren. In lichte kleuren vallen glansverschillen en een subtiele tekening op, waardoor de wand opvalt.

Daarnaast is Stucco Puro een veilige en duurzame keuze op het gebied van onderhoud. De laag is licht poreus, maar door de gladde afwerking hebben vuil en vocht er weinig vat op.

Tusk

De meest krasvaste techniek in ons aanbod. In drukke ruimtes zoals scholen of inkomhallen waar boekentassen, fietsen en boodschappen dagelijks tegen de muur schuren, is een sterke wandbescherming essentieel. Met Tusk kiest u voor een naadloze en esthetische oplossing die functionaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.

Tusk is een stuctechniek op basis van geslepen glasparels die stootvast en super krasvast is. Deze techniek is niet alleen geschikt voor publieke ruimtes, maar ook zeer populair in particuliere woningen. Tusk is een betaalbare en snelle oplossing om van een probleemwand een prachtige accentwand te maken.

Dankzij de vlotte afwasbaarheid van Tusk is het onderhoud zeer eenvoudig. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over vervelende vlekken of beschadigingen aan uw wanden. Kies voor Tusk en geniet van een duurzaam en vlekkeloos resultaat dat nog jarenlang meegaat.

Roest

Deze roesttechniek transformeert binnenmuren en objecten tot krachtige onderdelen van een gelaagd interieur dat zo gekenmerkt wordt door vergankelijke schoonheid.

Met de warme kleuren en contrasten brengen roestige elementen een spannende sfeer in het interieur. Geroest ijzer is een ruw en verweerd materiaal, dat in de natuur mettertijd patina krijgt en nog meer karakter toont. Natuurlijk ijzer verweert echter steeds meer en lost zijn roeststof bij elke aanraking

 

Ideetjes?

Indien u een specifiek idee heeft dat u graag gerealiseerd wilt zien, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor professioneel technisch advies.